Bang og Olufsen Herning er en webshop, der sælger de klassiske B&O produkter, herunder den velkendte Beoplay A2. Som virksomhed opererer de under B&O mærket, hvor de dog er i konstant konkurrence med andre andre webshop, der sælger under samme brand mm.  Det er op til den enkelte butik, at sætte den korrekte prisfastsættelses-strategi.

Virksomheden har en fysisk butik i Herning, hvor de har stor succes. Deres webshop har desuden opnået øget salg på det seneste, hvor de rangerer på rigtig gode brede søgeord. Det betyder derfor også at webshoppen ser en god strøm af daglig trafik.

Men da konkurrencen er evig højspændt, så er det en evig kamp om placeringer og salg.

Optimeringmuligheder for B&O Herning

  • Søgemaskineoptimering – fortsættelse af at skabe positive ryk i deres udvalgte indsatsområder, herunder især Beoplay A2.
  • Indsamling af referencer, herunder opbyggelsen af deres linkprofil.
  • Effektivisering af deres annonceringsindsats, som forefindes på såvel Facebook som AdWords.

Der er lagt en strategi for annoncering, der har fokus på høj billedkvalitet og købsoplevelsen, herunder de følelsesmæssige parametre et køb af deres produkt medfører. På facebook er der fokus på den gode historie, hvor B&O’s let-genkendelighed udnyttes.

Flere af deres produkter, er i den dyre ende af skalaen. Derfor er der lagt en intensiv re-marketing strategi, så potentielle kunder får maksimal eksponering. Dette både på Facebook som AdWords. Der bliver kontinuerligt budjusteret på begge platforme – i et forsøg på at skubbe forbrugeren til køb hos B&O Herning.

Da det er en rigtig populær virksomhed, så er der også mange som har omtalt dem online. Desværre har ikke alle smidt et link til hjemmesiden. Det rettes der op på, ved at kontakte ophavsmændende af publicerede materiale om virksomheden, og tilspørge om et link til butikken.

Der er altså lagt en større markedsføringsplan – der har hensigt på at øge de naturlige placeringer samt tiltrække flere kunder gennem annoncering.

Besøg B&O Herning – hvis du er på udkig efter ny teknologi.