Jørgensen Engros a/s er en handelsvirksomhed, der sælger et virvar af produkter. Deres primære kompetence er forretningsudvikling, herunder udvikling af print, tryk og design til virksomheder. De er Brand-skabere. Virksomheder profileres gennem produkter, hvor logo mm. repræsenterer. Det kan være alt fra profilbeklædning til bingo banko plader. Som virksomhed spænder de bredt. Flere datterselskaber varetager hver deres egen del af det samlede. Tryk og print er et separat entitet, hvis aktiver spænder over eget trykkeri – men som også benyttes i salget af deres produkter på webshoppen. De forskellige enheder opererer derfor i tandem for at øge profileringen af virksomhedens kunder.

Jørgensen Engros største indtægtskilde er deres afdeling for salg af bingo og banko plader, tilbehør og tombolatromler. De har dog et ønske om at skabe et større fokus på deres profilbeklædning samt sportstøj. Deres nuværende stærke rødder i lokalsamfundet og foreningslivet, ser de gerne udvidet til national kendskab. Et ønske om at være foreningernes første valg ved køb af sportstøj.

Virksomheden har:

  • Moderne portalløsning – der netop er blevet opdateret til at tilfredsstille den købelystne forbruger
  • Flere datterselskaber og hjemmesider i udviklingsfasen, for at bringe firmaet ind i den moderne tidsalder. 

Virksomheden mangler:

  • Over 60% af hjemmesiden står stadig uden relevant tekst.
  • En større linkprofil

Gennem sparring har vi udviklet en plan for produktionen af tekst samt opbyggelsen af deres referencer. Det er en længerevarende proces, hvor kategorisider behandles først. Allerede nu har vi formået at producere tekst til deres bingo banko sektion, som ser positive bevægelser i de organiske resultater.  Efter de store niveauer er blevet mættet, vil fokus blive viderført til de enkelte produkter. Jo mere tekst virksomheden får associeret med deres virksomhed – desto flere organiske søgeord vil de have chancen for at blive fundet på.

 

Besøg JE.dk – Hvis du gerne vil se, hvorledes en moderne shop-løsning kan håndteres.