Thors-Design er en møbelvirksomhed, der sælger dansk møbeldesign af høj kvalitet. Deres mest populære produkter er; plankeborde, udekøkkener samt bord bænkesæt. Møblerne fremstilles til den enkelte, hvor der tages højde for den enkeltes forslag til design og funktionalitet. Det er derfor rigtig svært at prisfastsætte deres produkter, da de varierer fra kunde til kunde. De sælger til private som erhverv, og har stor succes i udlandet, herunder især England.

Virksomheden ønsker:

  • Forslag til optimering af deres nye Webshop – der er målrettet den mere købelystne kunde. 
  • Bedre synlighed og rangering på udvalgte søgeord – relateret til deres virke. 

Vi har udviklet en strategi og forslag til design og optimering, der tager højde for:

  • Et optimeret købs-flow
  • Design der spiller mere på følelser, samt det valg en kunde står over for, når de skal købe deres “værdifulde” produkter.
  • Et auktions system – for at spille på tid og hurtig handling. Der er få udgaver af de fremviste produkter, og man skal tage stilling hurtig, hvis man ønsker et møbel fra Thors-Design
  • Søgeordanalyse samt strategi for at rangere på deres udvalgte primær områder; plankeborde, udekøkken og bord bænkesæt.

På nuværende tidspunkt, er vi ikke aktivt påbegyndt arbejdet med søgeordene- Da vi stadig er i opstarts fasen og har fokus på deres nye webshop. Efter denne er blevet udviklet – vil vi påbegynde arbejdet med at skabe rangering. Da deres hjemmeside og salg foregår internationalt, har de også en engelsk målrettet domæne. Vi vil i første omgang forsøge optimering af deres danske sproglag. Det skal dog ikke udelukkes, at vi i den kommende fremtid vil se på mulighederne for det engelske sproglag. Der er dog en tydelig større og mere hård konkurrence, hvor der skal skabes en mere afbalanceret forventnings afstemning.

Besøg Thors- Design – og bliv inspireret.